AmazonBilgini

Amazon Bilgini profesyonel kadrosuyla ürün arama, arbitraj ve dropshipping gibi kapsamlı eğitimleriyle Amazon’dan kazanç sağlamanızı sağlıyor.

İletişim Bilgileri

Menü

Bizi Takip Et

Karlı Ürün bulamıyor musun?

Sürekli yenilenen araştırma tekniklerimizle Amazon’da yüksek getiri sağlayacak ürünleri buluyoruz. Bu ürünleri, maliyet ve boyutlarına göre özel olarak hazırlayıp size sunuyoruz.

Zamanınızı daha verimli kullanın! Uzun süren ürün araştırmalarıyla vakit kaybetmeyin ve Arbitraj mağazanızın satışlarını arttırın.

Sizlere sadece bir eğitim platformu değil, aynı zamanda başarıya ulaşmanız için gereken tüm çözümleri üretiyor, Amazon'da satış yapmanın eğlenceli ve kolay yolunu sunuyoruz.

Fiyat Geçmişi

Olası fiyat kırılımlarının önüne geçmek için fiyat stabilitesine dikkat ediyoruz.

Marka İhlali

Hesap sağlığının her şey olduğunu biliyoruz ve hesabınızı olası ihlallerden korumak için gerekli tüm kontrolleri sağlıyoruz.

Şatışa Hazır Ürünler

Ürünü Amazon'da çeşitli sebeplerden listeleyemezseniz sizlerle yeni asin paylaşıyoruz..

Rekabet Düzeyi

Giriş yapacağınız listedeki rakiplerinizi inceliyor ürüne buna göre karar veriyoruz.

Satış Sıralaması

Yanıltıcı satış adetlerine değil satış sıralamasına bakıyoruz.

Depona Karar Ver

Eğer çalıştığın bir depo yoksa, bir çok yerden senin için indirimli fiyat alabiliriz.

Bizimle bir toplantı

Bizimle bir toplantı organize edebilir ve neden bu ürünleri seçtiğimizi sorabilirsin.

Satın Alma

Dilersen ürünleri senin adına satın alabilir ve istediğin bir adrese yönlendirmesini yapabiliriz.*

Projenin sürdürülebilir olması için sizin başarılı olmanız gerektiğini biliyor ve bunun için tüm tecrübemizi yansıtıyoruz.

Zaman ve Emek Tasarufu

Günlerinizi, hatta haftalarınızı alabilecek ürün araştırma ve analiz sürecini uzman ekibimize bırakarak önemli ölçüde zaman tasarrufu sağlarsınız. En iyi asinlerin seçimi ve analizi konusunda profesyonel destek alarak, kendi işinize odaklanabilir ve satış süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz.

Amazon Bilgini

bu hizmeti neden almalısın?

Güncel ve Kapsamlı Destek

Paylaşılan analiz tabloları sayesinde, sektördeki en güncel bilgilere ve fırsatlara erişim sağlarsınız. Amazon Bilgini’nin size özel 21 farklı analiz filtresi ve Türkiye’nin en kapsamlı Ürün Analiz dersi içeriğiyle, piyasada bilgiye dayalı kararlar alabilir ve stratejilerinizi sürekli güncel tutabilirsiniz.

Amazon bilgini

Optimize Edilmiş Karlılık

Projemizin temel amacı, yatırım getirisini (ROI) maksimize etmektir. %15 ila %70 arasında değişen ROI’lerle, seçtiğimiz ürünler sadece karlı değil, aynı zamanda piyasa koşullarına göre optimize edilmiştir. Uzmanlarımız, en karlı fırsatları belirlemek için piyasayı sürekli olarak takip eder ve analiz eder, böylece siz rekabet avantajı elde edersiniz.

Amazon bilgini

Sık sorulan sorular

Eğer bizi tanıyorsanız şeffaf olduğumuzu ve %100 müşteri memnuniyeti ile çalıştığımızı bilirsiniz.

?

Amerika , Almanya, İngiltere ve Kanada ülkerinde satışa hazır listeler oluşturuyoruz.

Avrupa satış yapabilmek için adınıza ait bir şirketinizin olması gerekiyor. Ancak Kanada ve Amerika’da satış yapmak için şirket kurmanıza gerek yok.

Amazon to Amazon olarak yapılan bu iş modelinde ürünleri satın almak için şirket sahibi olmanız gerekmiyor.

Listelerimiz aksi belirtilmediği sürece 2 kişi ile paylaşılmaktadır.

Projeye katılmak için özel bir şart yoktur; ancak Amazon’da aktif bir satıcı hesabına sahip olmanız önerilir. Proje, hem yeni başlayanlara hem de deneyimli satıcılara açıktır. Detaylı bilgi ve katılım koşulları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Listeler 15 asinden oluşmakta olup ürün başına 3 stok eklenerek oluşturuldu. Asin ve stok miktarına siz karar verebilirsizin. Belirlediğiniz miktarlara göre excel otamatik hesaplama yapacaktır.

Daha Fazla Detaya İhtiyacın mı var?

Bize bilgilerini yolla seni arayalım.